ATSF logo ATSF Diesel Roster
ALCo S2
master power roster with specifications and references
menu navigation: road number navigation:
main
menu
 
roster
model
menu
 
S2
roster
you are here
img ref
menu
 
S2
images
modeling
menu
 
S2
modeling
scroll to
and click
on desired
road
number

   
ATSF
2322 class

specifications:
power:  1,000 hp x118
weight:  230,400 lbs x118
tractive effort:  57,600 lbs
  engine:  ALCo 6-cyl 539T x118
fuel capacity:  
gear ratio:  75:16 x118
trucks:  
  generator:  GE 553A x118
traction motors:  GE 731 x118
dynamic brakes:  none
 
roster:
2322 class
road
number
model builder
information
history and configurations disposition
 2322:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Jun4218 / Jul42x118
serial no.:  6993961,x118
frame no.: 
order no.:  S186311,de156
ATSF AFE:  243-4268,
   
numbered:   2322:1 :
    • delivered:  Jul42de156 / Aug4261
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2322:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2322:1  before 28Dec69de156
    • paint:  BYT2de156p
retired:  19Oct70x118,
sold:  to Precision National Corp1 Jun711
 2323  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Jul42x118
serial no.:  6994061,x118
frame no.: 
order no.:  S186311,de156
ATSF AFE:  243-4268,
   
numbered:   2323 :
    • delivered:  Jul42de156 / Aug4261
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2323   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2323   date 
    • paint:  BYT2
retired:  12Jun73x118
 2324:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Aug42x118
serial no.:  6994161,x118
frame no.: 
order no.:  S186311,de156
ATSF AFE:  243-4268,
   
numbered:   2324:1 :
    • delivered:  Jul42de156 / Aug4261
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          San Bernardino18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2324:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2324:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  19Dec75x118;
sold:  to Cool Flame Steel Cutting Co1
    Aug731;
sold:  to Levin Metalsx55 Apr76x55
 2325:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Aug42x118
serial no.:  6994261,x118
frame no.: 
order no.:  S186311,de156
ATSF AFE:  243-4268,
   
numbered:   2325:1 :
    • delivered:  Jul42de156 / Aug4261
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          San Bernardino18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2325:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2325:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  14Aug74x118;
sold:  to Pielet Brosx51 Nov74x51
 2326:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Aug42x118
serial no.:  6994361,x118
frame no.: 
order no.:  S186311,de156
ATSF AFE:  243-4268,
   
numbered:   2326:1 :
    • delivered:  Jul42de156 / Aug4261
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Riverbank18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2326:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2326:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  21Jul77x61,x118,
sold:  to Texas & Northernx118  date 
  renumbered:  32x118
 2327:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Mar43x118
serial no.:  6988361,x118
frame no.: 
order no.:  S188911,de156
ATSF AFE:  281-4368,
   
numbered:   2327:1 :
    • delivered:  Mar-Oct43de156 / Mar4361
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Albuquerque
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Harbor Belt18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2327:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2327:1  before
    22Nov69de156
    • paint:  BYT2de156p
retired:  25Sep72x118,
sold:  to National Metals & Steel Corp1
    Feb / May731
 2328:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Jun43x118
serial no.:  69884x118
frame no.: 
order no.:  S188911,de156
ATSF AFE:  281-4368,
   
numbered:   2328:1 :
    • delivered:  Mar-Oct43de156 / Jul4361
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          group 4 Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2328:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2328:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  18Jun69x118,
traded:  to EMD1 ???701 for GP38
    series1
 2329:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Sep43x118
serial no.:  69885x118
frame no.: 
order no.:  S188911,de156
ATSF AFE:  281-4368,
   
numbered:   2329:1 :
    • delivered:  Mar-Oct43de156 / Sep4361
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; San Francisco
          Terminal Division17
        1Jan51:  Valley and San Francisco
          Terminal Divisions17
        1Jan59:  switcher service; San Francisco
          Terminal Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Richmond18,
    • paint:  BSTde156p,
  repainted: 2329:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2329:1  before 31Jul68de156
    • paint:  BYT2de156p
retired:  19Dec75x118;
sold:  to Pielet Brosx55 Apr76x55
 2330:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Oct43x118
serial no.:  6988661,x118
frame no.: 
order no.:  S188911,de156
ATSF AFE:  281-4368,
   
numbered:   2330:1 :
    • delivered:  Mar-Oct43de156 / Oct4361
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          San Bernardino18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2330:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2330:1   date 
    • paint:  BYT2
    • mu connections:  front and rear1
retired:  30Jun75x52,x118,
sold:  to Hyman Michaels, Alton ILx53
    30Jul75x53
 2331:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Oct43x118
serial no.:  6988761,x118
frame no.: 
order no.:  S188911,de156
ATSF AFE:  281-4368,
   
numbered:   2331:1 :
    • delivered:  Mar-Oct43de156 / Oct4361
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  not listed,
    • paint:  BST,
  repainted: 2331:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2331:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  28Jun68x118,
traded:  to GE1 ???691 for U23C series1
 2332:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Oct43x118
serial no.:  6988861,x118
frame no.: 
order no.:  S188911,de156
ATSF AFE:  281-4368,
   
numbered:   2332:1 :
    • delivered:  Mar-Oct43de156 / Oct4361
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; San Francisco
          Terminal Division17
        1Jan51:  Valley and San Francisco
          Terminal Divisions17
        1Jan59:  switcher service; San Francisco
          Terminal Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Stockton18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2332:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2332:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  19Dec75x118;
sold:  to Texas & Northernx55,x118
    Apr76x55
  renumbered:  TN 25x118
 2333:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Oct43x118
serial no.:  6988961,x118
frame no.: 
order no.:  S188911,de156
ATSF AFE:  281-4368,
   
numbered:   2333:1 :
    • delivered:  Mar-Oct43de156 / Oct4361
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2333:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2333:1   date 
    • paint:  BYT2,
  lupd:  Clovis NMx51 before Jun75x51
retired:  31Jul76x56,x118
 2334:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Nov43x118
serial no.:  7005861,x118
frame no.: 
order no.:  S188911,de156
ATSF AFE:  281-4368,
   
numbered:   2334:1 :
    • delivered:  Oct43-Jan44de156 / Nov4361
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; San Francisco
          Terminal Division17
        1Jan51:  Valley and San Francisco
          Terminal Divisions17
        1Jan59:  switcher service; San Francisco
          Terminal Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Stockton18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2334:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2334:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  29Feb76x118/Feb76x56,
    removed from AMTK leasex56;
sold:  to Precision National Corpx56
    May76x56
 2335:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Nov43x118
serial no.:  7005961,x118
frame no.: 
order no.:  S189011,de156
ATSF AFE:  281-4368,
   
numbered:   2335:1 :
    • delivered:  Oct43-Jan44de156 / Nov4361
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2335:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2335:1  before
    28Mar70de156
    • paint:  BYT2de156p,
  leased:  to LAJ17 before 1Jan5917,
  lupd:  Clovis NMx51 before Jun75x51
retired:  7Dec77x63,x118;
sold:  to El Dorado & Wessonx118
     date 
  renumbered:  21x118
 2336:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Dec43x118
serial no.:  7006061,x118
frame no.: 
order no.:  S189011,de156
ATSF AFE:  281-4368,
   
numbered:   2336:1 :
    • delivered:  Oct43-Jan44de156 / Dec4361
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Albuquerque
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  Coast Division,
          Phoenix-Glendale18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2336:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2336:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  21Jul77x61,x118,
sold:  to Texas & Northernx118  date 
  renumbered:  TN 31x118
 2337:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Nov43x118
serial no.:  7006161,x118
frame no.: 
order no.:  S189011,de156
ATSF AFE:  281-4368,
   
numbered:   2337:1 :
    • delivered:  Oct43-Jan44de156 / Dec4361
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Valley
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Stockton18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2337:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2337:1  before 6May69de156
    • paint:  BYT2de156p,
  lupd:  1Aug70x23
retired:  10Aug77x62,x118,
sold:  to Texas & Northernx118  date 
  renumbered:  TN 57x118
 2338:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Nov43x118
serial no.:  7006261,x118
frame no.: 
order no.:  S189011,de156
ATSF AFE:  281-4368,
   
numbered:   2338:1 :
    • delivered:  Oct43-Jan44de156 / Dec4361
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          San Diego18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2338:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2338:1  before 5Aug70de156
    • paint:  BYT2de156p
retired:  30Jun76x56,x118;
sold:  to Goodpasture Grainx57,x118
    Jun76x57
  numbered:  2338x118
 2339:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  H9v43x118
serial no.:  7006361,x118
frame no.: 
order no.:  S189011,de156
ATSF AFE:  281-4368,
   
numbered:   2339:1 :
    • delivered:  Oct43-Jan44de156 / Dec4361
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; San Francisco
          Terminal Division17
        1Jan51:  Valley and San Francisco
          Terminal Divisions17
        1Jan59:  switcher service; San Francisco
          Terminal Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Richmond18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2339:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2339:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  30Sep74x118,
sold:  to Texas & Northernx51,x118
    Jan75x51
  renumbered:  TN 23x118
 2340:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Nov43x118
serial no.:  7006461,x118
frame no.: 
order no.:  S189011,de156
ATSF AFE:  281-4368,
   
numbered:   2340:1 :
    • delivered:  Oct43-Jan44de156 / Dec4361
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; San Francisco
          Terminal Division17
        1Jan51:  Valley and San Francisco
          Terminal Divisions17
        1Jan59:  switcher service; San Francisco
          Terminal Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Richmond18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2340:1   date 
    • paint:  BSAWZde156p,
  repainted: 2340:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  19Dec75x118,
sold:  to Texas & Northernx55,x118
    Apr76x55
  renumbered:  24x118
 2341:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Dec43x118
serial no.:  7006561,x118
frame no.: 
order no.:  S189011,de156
ATSF AFE:  281-4368,
   
numbered:   2341:1 :
    • delivered:  Oct43-Jan44de156 / Jan4461
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; San Francisco
          Terminal Division17
        1Jan51:  Valley and San Francisco
          Terminal Divisions17
        1Jan59:  switcher service; San Francisco
          Terminal Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          group 5 Richmond18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2341:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2341:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  19Dec75x118;
sold:  to Levin Metalsx55 Apr76x55
 2342:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Dec43x118
serial no.:  7006661,x118
frame no.: 
order no.:  S189011,de156
ATSF AFE:  281-4368,
   
numbered:   2342:1 :
    • delivered:  Oct43-Jan44de156 / Jan4461
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2342:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2342:1  before 22Nov69de156
    • paint:  BYT2de156p
retired:  16Nov71x118,
traded:  to EMD1 ???721 for SD45-2
    5625-5661 series1
 2343:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Jun44x118
serial no.:  72071x118
frame no.: 
order no.:  S193011,61
numbered:   2343:1 :
    • delivered:  Jun4461
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2343:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2343:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  25Jan72x118,
sold:  to National Metals & Steel Corp1
    Feb / May731
 2344:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Jun44x118
serial no.:  72704x118
frame no.: 
order no.:  S193511
numbered:   2344:1 :
    • delivered:  de156 / Jul4461
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2344:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2344:1  before 19Jul69de156
    • paint:  BYT2de156p
retired:  16Nov71x118,
traded:  to EMD1 ???721 for SD45-2
    5625-5661 series1
 2345:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Jun44x118
serial no.:  72705x118
frame no.: 
order no.:  S193511
numbered:   2345:1 :
    • delivered:  de156 / Jul4461
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; San Francisco
          Terminal Division17
        1Jan51:  Valley and San Francisco
          Terminal Divisions17
        1Jan59:  switcher service; San Francisco
          Terminal Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Richmond18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2345:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2345:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  16Aug74x118;
sold:  to Pielet Brosx51 Nov74x51
 2346:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Aug44x118
serial no.:  7272561,x118
frame no.: 
order no.:  S193511
numbered:   2346:1 :
    • delivered:  de156 / Aug4461
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2346:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2346:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  16Nov71x118,
traded:  to EMD1 ???721 for SD45-2
    5625-5661 series1
 2347:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Aug44x118
serial no.:  7272661,x118
frame no.: 
order no.:  S193511
numbered:   2347:1 :
    • delivered:  de156 / Aug4461
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Division, Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2347:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2347:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  16Nov71x118,
traded:  to EMD1 ???721 for SD45-2
    5625-5661 series1
 2348:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Jul45x118
serial no.:  7359061,x118
frame no.: 
order no.:  S197011,de156
numbered:   2348:1 :
    • delivered:  Jul45de156 / Jul4561
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Division, Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2348:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2348:1  before 30Mar69de156
    • paint:  BYT2de156p,
    • mu connections:  front and rear1
retired:  17Dec73x118
 2349:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Jul45x118
serial no.:  7359161,x118
frame no.: 
order no.:  S197011,de156
numbered:   2349:1 :
    • delivered:  Jul45de156 / Jul4561
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Valley
          Division17
        1Jan51:  Valley and San Francisco
          Terminal Divisions17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  not listed,
    • paint:  BST,
  repainted: 2349:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2349:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  28Jun68 / May69x118,
traded:  to GE1 ???691 for U23C series1
 2350:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Jul45x118
serial no.:  7359261,x118
frame no.: 
order no.:  S197011,de156
numbered:   2350:2 :
    • delivered:  Jul45de156 / Jul4561
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2350:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2350:2   date 
    • paint:  BYT2,
    • mu connections:  front and rear1
retired:  7Dec77x63,x118,
sold:  to GE Power Systems  date ,
sold:  to Guld Coast Railroad Museum
    ???99
 2351:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Jul45x118
serial no.:  7359361,x118
frame no.: 
order no.:  S197011,de156
numbered:   2351:2 :
    • delivered:  Jul45de156 / Jul4561
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Valley Division17
        1Jan51:  Valley and San Francisco
          Terminal Divisions17
        1Jan59:  switcher service; Valley
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Richmond18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2351:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2351:2  before 15Aug66de156
    • paint:  BYT2de156p,
  lupd:  Clovis NMx51 before Jun75x51
retired:  7Dec77x63,x118
 2352:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Jul45x118
serial no.:  7359461,x118
frame no.: 
order no.:  S197011,de156
numbered:   2352:2 :
    • delivered:  Jul45de156 / Jul4561
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          San Diego18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2352:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2352:2  before 11Nov69de156
    • paint:  BYT2de156p
retired:  30Jun76x56,x118;
sold:  to Goodpasture Grainx57,x118
    Jun76x57
  numbered:  2352x118
 2353:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Oct45x118
serial no.:  7433161,x118
frame no.: 
order no.:  S300211,de156
numbered:   2353:2 :
    • delivered:  Oct4561,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; San Francisco
          Terminal Division17
        1Jan51:  Valley and San Francisco
          Terminal Divisions17
        1Jan59:  switcher service; San Francisco
          Terminal Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          San Francisco18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2353:2  before 20Jul57de156
    • paint:  BSAWZde156p,
  repainted: 2353:2  before 4Jul68de156
    • paint:  BYT2de156p
retired:  21Jul77x61,x118,
sold:  to Texas & Northernx118
     date 
  renumbered:  TN 36x118
 2354:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Oct45x118
serial no.:  7433261,x118
frame no.: 
order no.:  S300211,de156
numbered:   2354:2 :
    • delivered:  Oct4561,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Valley Division17
        1Jan51:  Valley and San Francisco
          Terminal Divisions17
        1Jan59:  switcher service; Valley
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Calwa18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2354:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2354:2   date 
    • paint:  BYT2
retired:  19Dec75x118,
sold:  to Texas & Northernx55,x118
    Apr76x55
  renumbered:  TN 35x118
 2355:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Oct45x118
serial no.:  7433361,x118
frame no.: 
order no.:  S300211,de156
numbered:   2355:2 :
    • delivered:  Oct45de156 / Oct4561
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2355:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2355:2   date 
    • paint:  BYT2
retired:  30Jun76x56,x118;
sold:  to Goodpasture Grainx57,x118 Jun76x57
  numbered:  2355x118;
sold:  to Agri Industriesx118  date 
  renumbered:  83-602x118
 2356:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Jan48x118
serial no.:  7664061 /
    75650x118
frame no.: 
order no.:  S305111
numbered:   2356:2 :
    • delivered:  de156 / Jan4861
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; San Francisco
          Terminal Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Richmond18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2356:2   date 
    • paint:  BSAWZde156p,
  repainted: 2356:2   date 
    • paint:  BYT2de156p
retired:  19Dec75x118,
sold:  to Parr-Richmond Terminalx118  date 
  renumbered:  2x118;
sold:  to Levin Metalsx55 Apr76x55;
sold:  to Levin Richmond Terminalx118  date 
  numbered:  2x118;
sold:  to Golden Gate Railroad Museum ???96
 2357:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Jan48x118
serial no.:  7565161,x118
frame no.: 
order no.:  S305111
numbered:   2357:2 :
    • delivered:  de156 / Jan4861
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; San Francisco
          Terminal Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Richmond18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2357:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2357:2  before 4Jul68de156
    • paint:  BYT2de156p
retired:  16Dec77x118
 2358:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Jan48x118
serial no.:  7565261,x118
frame no.: 
order no.:  S305111
numbered:   2358:2 :
    • delivered:  de156 / Jan4861
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Los Angeles
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Albuquerque
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Phoenix-Beardsley18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2358:2   date 
    • paint:  BSAWZ12p,
  repainted: 2358:2   date 
    • paint:  BYT2
retired:  19Dec75x118;
sold:  to Levin Metalsx55 Apr76x55
 2359:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Jan49x118
serial no.:  7658961,x118
frame no.: 
order no.:  S308611
numbered:   2359:2 :
    • delivered:  Jan49de156 / Feb4961
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan59:  yard service; Albuquerque
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2359:2   date 
    • paint:  BSAWZ13,
  repainted: 2359:2   date 
    • paint:  BYT2de156p
retired:  11Aug77x61,x118,
sold:  to Texas & Northernx118
     date 
  renumbered:  TN 26x118
 2360:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Jan49x118
serial no.:  7659061,x118
frame no.: 
order no.:  S308611
numbered:   2360:2 :
    • delivered:  Jan49de156 / Feb4961
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Valley Division17
        1Jan51:  Valley and San Francisco
          Terminal Divisions17
        1Jan59:  switcher service; Valley
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Richmond18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2360:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2360:2   date 
    • paint:  BYT2
retired:  30Sep74x118,
sold:  to Texas & Northernx51,x55,x118 Jan76x51,x55
  renumbered:  20x118
 2361:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Jan49x118
serial no.:  7659161,x118
frame no.: 
order no.:  S308611
numbered:   2361:2 :
    • delivered:  Jan49de156 / Feb4961
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Plains Division17
        1Jan51:  Plains Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2361:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2361:2   date 
    • paint:  BYT2
retired:  11Apr75/11Jul75x52,x118;
sold:  to Hyman Michaels, Alton ILx53
    30Jul75x53
 2362:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  May49x118
serial no.:  7676561,x118
frame no.: 
order no.:  S309411
numbered:   2362:2 :
    • delivered:  May4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Plains Division17
        1Jan51:  Plains Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2362:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2362:2   date 
    • paint:  BYT2
retired:  19Dec75x118;
sold:  to Levin Metalsx55 Apr76x55
 2363:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  May49x118
serial no.:  7676661,x118
frame no.: 
order no.:  S309411
numbered:   2363:2 :
    • delivered:  May4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Slaton Division17
        1Jan51:  Slaton Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Angeles Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2363:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2363:2   date 
    • paint:  BYT2
retired:  1Jun72x118,
sold:  to National Metals & Steel Corp1
    Feb / May731
 2364:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  May49x118
serial no.:  7676761,x118
frame no.: 
order no.:  S309411
numbered:   2364:2 :
    • delivered:  May4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Missouri Division17
        1Jan51:  Valley and San Francisco
          Terminal Divisions17
        1Jan59:  switcher service; San Francisco
          Terminal Division17
        28Feb69:  freight service; Coast Division,
          Pittsburg switcher18,
    • paint:  BST
  repainted:   2364:2   date :
    • paint:  BSAWZ,
  repainted:   2364:2  before May4912p / before
    23Apr73x118p:
    paint:  BYT2
retired:  15Aug77x61,x118,
sold:  to Texas & Northernx118
     date 
  renumbered:  27x118
 2365:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  May49x118
serial no.:  7676861,x118
frame no.: 
order no.:  S309411
numbered:   2365:2 :
    • delivered:  May4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Illinois Division17
        1Jan51:  Valley and San Francisco
          Terminal Divisions17
        1Jan59:  switcher service; Valley
          Division17
        28Feb69:  not listed,
    • paint:  BST,
  repainted: 2365:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2365:2   date 
    • paint:  BYT2
retired:  28Jun68x118,
traded:  to GE1 ???691 for U23C series1
 2366:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  May49x118
serial no.:  7676961,x118
frame no.: 
order no.:  S309411
numbered:   2366:2 :
    • delivered:  May4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Illinois Division17
        1Jan51:  Illinois Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2366:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2366:2   date 
    • paint:  BYT2
retired:  25May70x118,
sold:  to Precision National Corp1 Jun711
 2367:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Oct49x118
serial no.:  7693161,x118
frame no.: 
order no.:  S310511
numbered:   2367:2 :
    • delivered:  Aug4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Illinois Division17
        1Jan51:  Illinois Division17
        1Jan59:  switcher service; Valley
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Bakersfield18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2367:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2367:2   date 
    • paint:  BYT2
retired:  Oct74x118/2Oct74;
sold:  to Texas & Northernx55,x118
    Jan76x55
  renumbered:  21x118
 2368  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Sep49x118
serial no.:  7712261,x118
frame no.: 
order no.:  S311111
numbered:   2368 :
    • delivered:  Sep4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Illinois Division17
        1Jan51:  Illinois Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Division, Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2368   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2368  before 19Apr70
    • paint:  BYT2de156p
retired:  28Oct71x118,
traded:  to EMD1 ???721 for SD45-2
    5625-5661 series1
 2369  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Sep49x118
serial no.:  7712361,x118
frame no.: 
order no.:  S311111
numbered:   2369 :
    • delivered:  Sep49de156 / Oct4961
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Oklahoma Division17
        1Jan51:  Illinois Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Winslow18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2369   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2369  before 30Jul66de156
    • paint:  BYT2de156p
retired:  18Aug71 / 26Aug71x118,
sold:  to CCT1,x118 2Dec711   renumbered:  43x118,
  renumbered:  451,x118  date ,
  wrecked:   location  8Mar73x118, scrapped
 2370:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Sep49x118
serial no.:  7712461,x118
frame no.: 
order no.:  S311111
numbered:   2370:1 :
    • delivered:  Sep4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Illinois Division17
        1Jan51:  Illinois Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2370:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2370:1  before 18May69de156
    • paint:  BYT2de156p
retired:  20Nov73x118
 2371:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Sep49x118
serial no.:  7712561,x118
frame no.: 
order no.:  S311111
numbered:   2371:1 :
    • delivered:  Sep49de156 / Oct4961
    • assignments
        at delivery: 
        1Jan51:  Missouri Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2371:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2371:1  before 14Mar71de156
    • paint:  BYT2de156p,
    • mu connections  front and rear1,
  leased:  to AMTK before 24May71de156
retired:  29Feb76x118/Feb76x56,
    removed from AMTK leasex56;
sold:  to Precision National Corpx56 May76x56
 2372:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Sep49x118
serial no.:  7712661,x118
frame no.: 
order no.:  S311111
numbered:   2372:1 :
    • delivered:  Sep49de156 / Oct4961
    • assignments
        at delivery: 
        1Jan51:  Illinois Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          San Diego18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2372:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2372:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  28Nov73x118
 2373:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Oct49x118
serial no.:  7715261,x118
frame no.: 
order no.:  S311111
numbered:   2373:1 :
    • delivered:  Oct4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Missouri Division17
        1Jan51:  Missouri Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2373:1   date 
    • paint:  BSAWZ12p,
  repainted: 2373:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  30Jun76x56,x118;
sold:  to Goodpasture Grainx57,x118 Jun76x57
  numbered:  2373x118;
sold:  to Agri Industriesx118  date 
  renumbered:  83-601x118
 2374:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Oct49x118
serial no.:  7715361,x118
frame no.: 
order no.:  S311111
numbered:   2374:1 :
    • delivered:  Oct4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Missouri Division17
        1Jan51:  Missouri Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          group 4 Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2374:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2374:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  28Oct71x118,
traded:  to EMD1 ???721 for SD45-2
    5625-5661 series1
 2375:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Oct49x118
serial no.:  7715461,x118
frame no.: 
order no.:  S311111
numbered:   2375:1 :
    • delivered:  Oct4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Missouri Division17
        1Jan51:  Missouri Division17
        1Jan59:  switcher service; San Francisco
          Terminal Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Richmond18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2375:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2375:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  19Dec75x118;
sold:  to Levin Metalsx55 Apr76x55
 2376:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Oct49x118
serial no.:  7715561,x118
frame no.: 
order no.:  S311111
numbered:   2376:1 :
    • delivered:  Oct49Oct4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Missouri Division17
        1Jan51:  Missouri Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          group 5 Bakersfield18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2376:1   date 
    • paint:  BSAWZ13p,
  repainted: 2376:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  22Feb74x118
 2377:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Oct49x118
serial no.:  7715661,x118
frame no.: 
order no.:  S311111
numbered:   2377:1 :
    • delivered:  Oct49de156 / Nov4961
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Albuquerque
          Division17
        1Jan51:  Los Angeles Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          group 5 Winslow18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2377:1   date 
    • paint:  BSAWZde156p,
  repainted: 2377:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  19Dec75x118;
sold:  to Levin Metalsx55 Apr76x55
 2378:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Dec49x118
serial no.:  7783561,x118
frame no.: 
order no.:  S312011
numbered:   2378:1 :
    • delivered:  Dec4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Illinois Division17
        1Jan51:  Illinois Division17
        1Jan59:  switcher service; Valley
          Division17
        28Feb69:  ? switcher service; Coast Division,
          Pittsburg switcher18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2378:1   date 
    • paint:  BSAWZ12p,
  repainted: 2378:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  19Dec75x118;
sold:  to Levin Metalsx55 Apr76x55
 2379:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Dec49x118
serial no.:  7792661,x118
frame no.: 
order no.:  S312311
numbered:   2379:1 :
    • delivered:  Dec4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Illinois Division17
        1Jan51:  Illinois Division17
        1Jan59:  switcher service; Valley
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Bakersfield18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2379:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2379:1  before Oct74de156
    • paint:  BYT2de156p
retired:  19Nov76x58,x118
 2380:1  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Dec49x118
serial no.:  7792761,x118
frame no.: 
order no.:  S312311
numbered:   2380:1 :
    • delivered:  Dec4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Missouri
          Division17
        1Jan51:  Middle Division17
        1Jan59:  switcher service; San Francisco
          Terminal Division17
        28Feb69:  freight service; Coast Division,
          Pittsburg switcher18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2380:1   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2380:1   date 
    • paint:  BYT2
retired:  1Jun72x118,
sold:  to National Metals & Steels Corp1
    Feb / May731
 2381  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Dec49x118
serial no.:  7792861,x118
frame no.: 
order no.:  S312311
numbered:   2381 :
    • delivered:  Dec4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Missouri
          Division17
        1Jan51:  Eastern Division17
        1Jan59:  switcher service; Valley
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Richmond18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2381   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2381   date 
    • paint:  BYT2,
  lupd:  Clovis NMx51 before Jun75x51,
  repainted:   2381  BYT2 before Jun77
retired:  8Jun77x61,x118,
to preservation at Albuquerque NM,
  to CSRM ???86
 2382  S2 builder:  ALCo161,x118
date:  Dec49x118
serial no.:  7792961,x118
frame no.: 
order no.:  S312311
numbered:   2382 :
    • delivered:  Dec4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Missouri
          Division17
        1Jan51:  Eastern Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Richmond18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2382   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2382   date 
    • paint:  BYT2
retired:  19Dec75x118;
sold:  to Pielet Brosx55 Apr76x55
 2383  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Dec49x118
serial no.:  7793061,x118
frame no.: 
order no.:  S312311
numbered:   2383 :
    • delivered:  Dec4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Missouri
          Division17
        1Jan51:  Illinois Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2383   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2383  before 2Nov68de156
    • paint:  BYT2de156p,
    • mu connections  front and rear1,de156p
retired:  22Jul74x118,
sold:  to National Metals & Steelx51,x118 Oct74x51
  renumbered:  514x118
 2384  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Dec49x118
serial no.:  7793161,x118
frame no.: 
order no.:  S312311
numbered:   2384 :
    • delivered:  Dec4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Missouri
          Division17
        1Jan51:  Illinois Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Phoenix18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2384   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2384   date 
    • paint:  BYT2
retired:  8Jun70x118,
sold:  to Precision National Corp1 Jun711
 2385:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Dec49x118
serial no.:  7793261,x118
frame no.: 
order no.:  S312311
numbered:   2385:2 :
    • delivered:  Dec4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Missouri
          Division17
        1Jan51:  Oklahoma Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2385:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2385:2   date 
    • paint:  BYT2
retired:  8Aug77x61,x118
 2386:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Dec49x118
serial no.:  7793361,x118
frame no.: 
order no.:  S312311
numbered:   2386:2 :
    • delivered:  Dec4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Missouri
          Division17
        1Jan51:  Eastern Division17
        1Jan59:  switcher service; Valley
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Stockton18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2386:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2386:2  before 18Oct72de156
    • paint:  BYT2de156p
retired:  18May72x118,
sold:  to National Metals & Steel Corp1
    Feb / May731
 2387:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Dec49x118
serial no.:  7793461,x118
frame no.: 
order no.:  S312311
numbered:   2387:2 :
    • delivered:  Dec4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Missouri
          Division17
        1Jan51:  Middle Division17
        1Jan50:  yard service; Albuquerque
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2387:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2387:2  before 18Nov73
    • paint:  BYT2de156p
retired:  10Jul74x118;
sold:  to Pielet Brosx51 Nov74x51
 2388:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Dec49x118
serial no.:  7793561,x118
frame no.: 
order no.:  S312311
numbered:   2388:2 :
    • delivered:  Dec4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Missouri
          Division17
        1Jan51:  Middle Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2388:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2388:2  before 17Nov68de156
    • paint:  BYT2de156p
retired:  14Jun74x118;
sold:  to National Metal & Steelx51
    Sep74x51
 2389:2  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Dec49x118
serial no.:  7793661,x118
frame no.: 
order no.:  S312311
numbered:   2389:2 :
    • delivered:  Dec4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Missouri
          Division17
        1Jan51:  Middle Division17
        1Jan59:  switcher service; Los Angeles
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Los Angeles18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2389:2   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2389:2 
    before 19May73de156
    • paint:  BYT2de156p,
    • mu connections:  front and rear1
retired:  14Feb75x118
 2390  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Dec49x118
serial no.:  7793761,x118
frame no.: 
order no.:  S312311
numbered:   2390 :
    • delivered:  Dec4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Missouri
          Division17
        1Jan51:  Missouri Division17
        1Jan59:  switcher service; Albuquerque
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Calwa18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2390   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2390   date 
    • paint:  BYT2
retired:  21Jul77x61,x118,
sold:  to Texas & Northernx118
     date 
  renumbered:  TN 28
 2391  S2 builder:  ALCo1,61,x118
date:  Dec49x118
serial no.:  7793861,x118
frame no.: 
order no.:  S312311
numbered:   2391 :
    • delivered:  Dec4961,de156
    • assignments
        at delivery:  switcher service
        1Jan50:  yard service; Missouri
          Division17
        1Jan51:  Illinois Division17
        1Jan59:  switcher service; Valley
          Division17
        28Feb69:  switcher service; Coast Division,
          Richmond18,
    • paint:  BST,
  repainted: 2391   date 
    • paint:  BSAWZ,
  repainted: 2391   date 
    • paint:  BYT2
retired:  12Jul72x118,
sold:  to National Metals & Steel Corp1
    Feb / May731
 
references:
  1 Joe McMillan, Santa Fe's Diesel Fleet, 1975.
11 David Dallner, private ATSF roster information.
12 Lloyd E. Stagner, Santa Fe, 1940-1971, vol. 3, "Albuquerque-Los Angeles."
13 Lloyd E. Stagner, Santa Fe, 1940-1971, vol. 4, "Texas-El Capitan."
17 Stan Kistler, "Locomotive Assignments," Santa Fe Railway Historical & Modeling Society.
18 Lewis Dean, "Locomotive Assignments," Santa Fe Railway Historical & Modeling Society.
61 John B. McCall, Early Diesel Daze, 1935-1953, 1980.
68 Larry E. Brasher, Santa Fe Diesel Locomotive Development, Railroad Artifact Preservation Society, Inc., 2015.
 
  x23 "Extra 2200 South," volume 8, number 6, June-July 1970.
  x51 "Extra 2200 South," issue 51, March-April 1975.
  x52 "Extra 2200 South," issue 52, May-June 1975.
  x53 "Extra 2200 South," issue 53, July-September 1975.
  x55 "Extra 2200 South," issue 55, January-March 1976.
  x56 "Extra 2200 South," issue 56, April-June 1976.
  x57 "Extra 2200 South," issue 57, July-September 1976.
  x58 "Extra 2200 South," issue 58, October-December 1976.
  x61 "Extra 2200 South," issue 61, July-September 1977.
  x62 "Extra 2200 South," issue 62, October-December 1977.
  x63 "Extra 2200 South," issue 63, January-March 1978.
x118  "Extra 2200 South," issue 118, September 1999.
 
abbreviations:
ALCo -- American Locomotive Company
ATSF -- Atchison, Topeka & Santa Fe Railway
 BSAWZ  -- ATSF black with silver/aluminum/white "zebra" stripe paint
 BYT2  -- ATSF blue with yellow ends and yellow trim paint
EMD -- Electro-Motive Division, General Motors
  CCT -- Central California Traction
CSRM --
GE -- General Electric
NRE -- National Railway Equipment, dealer
PNC -- Precision National Corporation
  TN -- Texas & Northern (Lone Star Steel)
 
notes:
  This catalog is formatted for 8½x11 portrait printing; margin adjustment might be necessary.
  Last upgraded 8 September 2020.

  Format ©copyright